diumenge, 8 de novembre de 2015

Muffins de xocolata i plàtans de Canàries

Aquest cap de setmana ha estat el cap de setmana oficial dels Muffins !!
Si vull fer un bon muffin o cup cake ho tinc clar, ullada al bloc d'Alma Obregón

Ja us he explicat altres vegades que per excés d'inquietuds, i obligacions familiars, mai faig tot el que tinc en ment.

Els Dissabtes i Diumenges no em donen per més, i, encara, moltes de les meves receptes les faig als matins entre setmana, són receptes molt matineres!!, altres més elaborades no puc, a les 8 en punt hem de sortir per a porta de casa per anar al cole, ia les 9.30 en punt obro la consulta.

Bé, a part que hem hagut d'anar a comprar el regal de l'Alfonso, li agrada que li regalin coses, com als nens, però no han de ser coses útils com ara roba, això diu que no és un regal, el vol coses "de regal",de lleure, si són coses electròniques millor, i encara que ara el tema dels regals el tenia mig solucionat, des que li va donar per fer la col·lecció de cotxes alemanys del segle passat,en miniatura, d'aquests que van per peces i els pintes , ara té diversos sense acabar, des del Nadal, així que no li podré comprar més.

Un altre esdeveniment del cap de setmana és el mercat de "L'ovella negra" tot a 1 €, mercat total de reciclatge de coses molt interessants, pots comprar des de cables d'ordinador, bosses de mà, joguines,i fins i tot abrics,i tot en bon estat, de veritat !!!

Anem a per la recepta.

Ingredients.

-300 Grams de farina per pa de pessic
-1 ou
-200 Grams de sucre moreno
-1 Culleradeta de llevat en pols
-1 Culleradeta de bicarbonat
-4 Plàtans de Canàries
-80 Ml d'oli d'oliva suava, o de gira-sol

-Nocilla O Nutella


Aixafem els plàtans, millor que siguin madurs, sense ser "lletjos", afegim l'oli el sucre i l'ou batut, ho barregem tot molt bé.
Afegim la farina, el llevat i el bicarbonat tamisats, ho barregem tot.
Posem en els motlles fins a omplir 2/3, no mes per que se'ns debordan !! ia sobre els posem una cullerada, generosa, de nocilla.
Els introduïm al forn , calent a 180º, uns 20 minuts.
Els traiem del forn i els deixem refredar damunt d'una reixeta.

Que els gaudiu !!!