divendres, 27 de novembre de 2015

Quiche (de bacó i de porro)


El repte d'aquesta setmana era fer alguna cosa salada per les meves companyes dels divendres, del departament de ginecologia.
Tot d'una em va encendre una bombeta damunt del meu cap i em va venir la idea de fer unes quiches.
Els han agradat molt, ami també, en aquest cas no hi ha recepta secreta ni ingredients especials, però si hi ha molt carinyo cap a aquest grup d'infermeres, auxiliars i administratives, per vosaltres guapes!


Ingredients.

-1 Base de pasta Brisa
-200 Ml de nata liquida
-100 Grams de formatge tipus Emmental

-3 ous
-Sal
-Pebre
-1 porro
-3 tires de bacó
-Formatge de cabra





Passem els porros per una paella fins que quedin cuites.
Barregem els ous batuts amb la nata líquidael formatge i el porro cuitposem sal i pebre i aboquem a sobre de la massa brisa, ho fiquem en el forn calent a 180 graus  fins que qualli uns 25 minuts.

Per al quiche de bacó la recepta és la mateixa, canviant el porro per bacó.
Per donar-li més sabor els he col·locat uns trossets de formatge de cabra, al de porro i també en el de bacó.

Els quiches els podem fer de verdures, de diferents formatges, els d'espinacs són deliciosos!
Si tenim un sopar informal ens vénen perfectes per que es poden preparar abans i servir temperats 
calents o freds.