divendres, 6 de novembre de 2015

Tarta Santiago




Una de les primeres receptes que vaig fer per aquest blog va ser la Pastís Santiago.
Vaig trobar la recepta en el llibre del Ferran Adrià:La comida de la familia
Recordo que les primeres Semans la cap sempre, és una de les pastissos que agraden a gairebé tothom.
Fa mesos que no la faig, avui és una bona ocasió per dur-la a les meves infermeres favorites..nenas que ja vinc !!!


Ingredients

-150 grams de farina de ametlla crua’’
-150 grams de sucre
-3 ous
-1 llimona
-1 cullerada de maizena
-canyella en pols
-mantega
-sucre glas


Barregen a els ous amb el sucre i fem que quedi tot ben batut. En un Altre bol barregem la ametlla, la canyella i la pell de llimona ratllada i la cullerada de maizena.
Ho barregem tot
Posem un paper especial en un motlle rodó, com aquest tipus de massa s'enganxa molt, és millor que pintar el paperl amb mantega, així ens assegurem que quan ho desmotllem ens sortirà perfecte.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 20 minuts.
Ho deixem refredar i li posem sucre glas a sobre.

Aquest pastís si que és millor deixar-ho refredar bé, un dia per l'altre, si és que podeu vèncer la temptació !!!

Que gaudiu de aquest pastis tan boi tan fàcil de fer !