dilluns, 11 de gener del 2016

Braç farcit de crema amb cobertura de xocolata

M'agrada molt fer aquest tipus de postres, primer per que queden molt bé sempre, i per que pots fer-ho amb el que més t'agradi, nata, trufa, crema.
No tenia postres per al Diumenge, així que vaig pensar que un bracet amb una crema dins i pinzellat amb xocolata quedaria molt bé.
Quan faig crmea m'agrada posar molta pell de llimona i canyella per aromatitzar, però aquesta vegada li vaig posar pell de llimona i una branca de vainilla


Ingredients.

-100 Grams de farina
-100 Grams de sucre
-3 ous
-Ratlladura de pell de llimona


Per a crema

-500 Ml de llet
- 3 rovells d'ou
-40 Grams de Maizena
-100 grams. de sucre
-1 Branca de vainilla
-Pell de llimona

Per a la cobertura

-20 grams de mantega
-50 grams de xocolata de cobertura


El primer cal batre els ous amb el sucre, molt batuts, veureu que ja està per que la massa es torna escumosa i una mica blanca.
 Quan el tenim al punt hi afegim la farina, a poc a poc, millor tamisada i la ratlladura de llimona.
Estenem a sobre del paper per al forn, sobre de una safata per forn
El posem al forn uns 10 minuts a 180 Graus.


De seguida que ho traiem del forn sense treure'l del paper li donem la forma del braç, i ho deixem que es refredi així, si no fem això un cop fred no podrem donar-li la forma

Per preparar la crema posem la llet amb el sucre, la canyella i la pell de llimona a bullir.
En un bol barregem els rovells d'ou amb la maizena.
Un cop comença a bullir la llet la retirem del foc li traiem la pell de llimona i la canyella i hi afegim la barreja anterior, batem bé ho tornem a posar al foc i no deixem de remenar fins que espesseixi
Deixem que la crema es refredi.

Estirem la base que havíem deixat refredar i posem la crema ben repartida, tornem a caragolar.
Posem a escalfar al microones la mantega i la xocolata.
Quan esta desfet pinzellem el braç.
Deixem refredar a la nevera fins al moment de servir.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.