dijous, 7 de gener de 2016

Gofres amb pasta de full farcits de formatge



Si hi ha una cosa que no li falta a l'Alfons és enginy i creativitat.
Sempre té una cosa que provar, cosa que ha vist o que li ha passat per el cap.
El dia de Nadal li va regalar una Gofrera a la Clàudia, aquest mateix dia vam fer uns gofres amb xocolata per berenar.
A l'hora de li sopar va voler que els gofres fossin de pasta de full i farcits de formatge, la veritat és que estaven deliciosos ..
Encara sort que tenia massa de pasta de full a casa, i formatge !!!
La recepta és molt, molt fàcil.

Ingredients.

-Pasta de full
-formatge per fondre o talls de formatge manxec

Imprencindible tenir Gofrera !!

Estirem bé la massa de pasta de full i la tallem en dues parts iguals i posem formatge en una de les parts i tapem amb l'altra.
Tallem a la mesura de la Gofrera, engreixinem amb mantega o esprai especial la Gofrera i fem nostres gofres.
S'ha d'anar vigilant la cocció, han de quedar amb un color torradet però sense que se'ns cremin.
Veurem quin serà el proper invent