dijous, 7 de gener de 2016

Pastis, blundt cake de Nocilla per l'aniversari de la Pilar


Aquest pastís el vaig fer a la meva amiga Pilar, per celebrar el seu aniversari  amb les Noias del Republica.
Volia un pastís alegre, com ella, divertit, així que vaig fer un pastís de Nocilla i la decoració va ser una mica "sobre la marxa", color, color, mes color, cors, estrelles,flors, marietes !!!
A Pilar la conec des que érem petites, durant anys ens hem perdut la pista, però fa ja 4 anys ens vam tornar a trobar, al costat d'altres companyes de classe, i ja no ens deixarem escapar mai mes.
Tenim el nostre grup de whaps, cada dia ens donem el bon dia, i ens expliquem les nostres coses.
Pilar.. ets l'alegria personificada, tot i els mals moments tu sempre estàs de bon humor.
Apa!!!  endavant..anem per els següents 50 !!! amb alegria!



Ingredients.

-200 grams de farina
-200 grams de sucre
-1 cullaradeta de llevat en pols
-120 ml d'oli suau d'oliva o girasol
-1 polsim de sal
-160 ml de nata liquida 35 %
-4 ous
-suc de llimona
-200 grams de nocilla o nutella

Per a la cobertura

-50 ml de nata 35 %
-150 grams de xocolata de cobertura

Per la decoració fondant de colors



Primer afegirem a la nata una cullerada de suc de llimona i ho deixarem reposar uns minuts, veurem que es formen grumolls, perfecte !.
Batem els ous amb una mica de sal i el sucre, molt batuts!
Anem afegint l'oli sense deixar de batre, afegim la nocilla, i per últim anirem afegim una mica de nata i farina amb el llevat, i una mica de nata i farina fins que ho haguem barrejat tot.
Ho posem en un motlle, introduïm al forn calent a 180 graus uns 70 minuts.

Hi ha que deixar-lo refredar abans de treure del motllo per que se'ns pot trencar.

Per fer la cobertura  escalfem nata liquida i desfem la xocolata remenant molt de pressa fins que ens quedi la nata i la xocolata ben lligats i cremosos.