Fins ara tots els meus intents de fer merengues havien fracassat, però no sóc una dona que es doni mai per vençuda, així que per no tornar a fracassar cal analitzar en què he fallat, on aquesta l'error?
Com vaig fer crema per fer un tortell em van quedar 6 clares, vaig creure que era el moment de tornar a intentar fer merenga.
A casa, tot i que vaig regalar alguns, van ser vistos i no vistos, van desaparèixer!
Tipus de merengues n'hi ha molts, però jo volia fer uns d'aquests que venen a les pastisseries que són cruixents
Els ingredients són aproximats, perquè els podem fer més o menys dolços, posar algun colorant, o com en aquesta recepta una mica de essència.
El temps de cocció és llarg ia temperatura baixa, d'aquesta forma de van assecant.
Ingredients
-6 clares d'ou
-150 grams de sucre glas
-unes gotes d'essència de vainilla o llimona
-cremor tàrtar
-sal
Batem les clares amb un pessic de sal, fins que ens quedin a punt de neu, posem llavors poc a poc el sucre, l'essència i el cremor tàrtar, i seguim batem fins que fan pics, amb l'ajuda del cremor tàrtar queden més consistents..
Si volem donar formes el posem en una màniga pastissera i anem posant damunt de motlles per a magdalenes, per exemple.
Ho introduïm al forn calent a 140 graus, unes 2 hores
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.