dimecres, 12 d’abril de 2017

Bunyols de bacallà amb curri


Aquesta recepta la vaig veure al bloc.Con las zarpas en la masa.
És una genial idea afegir curri als bunyols, us he de dir que estaven deliciosos.
Aquests dies faig bastantes receptes amb Bacallà, no només per que és quaresma, en realitat no és per això, és per tota la quantitat de receptes que hi ha a les xarxes amb aquest magnífic peix, i per que vaig comprar bastant i ho estic dessalant, hauré de comprar mes ...


Ingredients.


-250 grams de bacallà dessalat
-2 grans d'all
-1 ceba petita
-julivert
-2 ous
-curri
-una mica de bicarbonat o llevat en pols
-100 grams de farina
-100 ml d'aigua
-sal
-oli d'oliva


Piquem la ceba, el julivert i els alls ben petits
Piquem també el bacallà.
Barrejarem en un bol la farina amb el bicarbonat i el curri, afegirem, sense deixar de batrr l'aigua, els ous batuts la ceba, el julivert i l'all picats i el bacallà.
Posem oli a escalfar i quan és a punt anirem, amb l'ajuda d'una cullera, petites porcions de massa i les fregim.
Quan traiem els bunyols de l'oli els posem a sobre d'un paper absorbent.

Feliç Pasqua, a gaudir del sol i del temps lliure !!!