dijous, 27 d’abril de 2017

Llenties estofades amb verdures


Avui per dinar tenim unes Llenties estofades amb verdures, un plat saludable fàcil de fer i molt econòmic, no haurien de faltar mai els llegums a la nostra dieta.
Des que tinc una botiga de Casa Ruiz prop de la feina vaig cada setmana i amb tanta varietat de llegums podem menjar-les uns quants cops per setmana i sense repetir !!!
La recepta le he vist al blog Con tu pan te lo comas.

Ingredients.

-500 grams de llenties
-3 pastanagues
-1 porros
-2 grans d'all
-1 ceba
-3 patates
-pebrot vermell
-pebrot verd
-5 cullerades de salsa de tomàquet
-pebre vermell dolç i picant
-2 fulles de llorer
-oli d'oliva
-sal

Piquem, petitons, el porro, els pebrots, les pastanagues els alls i la ceba, en una cassola amb oli el sofregim tot, hi afegim la salsa de tomàquet, el pebre roig picant i el dolç deixem que es faci, afegim llavors les fulles de llorer , sal, i una mica d'aigua, deixem coure una mica les verdures uns 10 minuts. afegim les llenties i  cobrim amb aigua freda, deixem que cogui tot junt, quan faltin uns 10 minuts per acabar la cocció hi afegirem les patates trossejades petites fent Crash, no sé com es diu a aquesta forma de tallar-les, és quan no les acabes de tallar iguals i al tallar-les fan un soroll com si es trenquessin

 Ja tenim a punt al nostre magnífic estofat de llenties i verdures ...anem a taula !!!