dilluns, 10 d’abril de 2017

Tortes de bacallà













Bé , ara si, ja hem començat la Setmana Santa, que rapid passen els trimestres, les festes, les setmanes, la vida.....
Si esteu gaudint de les vacances us desitjo que us ho passeu molt bé, si les comenceu una mica més tard anims que ja queda molt poc.
El dissabte vaig recuperar una recepta de bacallà i carbassó en forma de galeta, li vaig posar un parell de in¡gredientes mes i van quedar delicioses, ja sabeu de la meva afició a que a casa mengin molt verd i molta llegum i poca carn, així que receptes com aquestes van molt bé.
Els van agradar molt a tots!

Ingredients

-Molles de Bacallà dessalt
-Carbassó
-ceba de figueras
-grans d'all
.-julivert
-farina
-ou
Oli de oliva
-sal
-pebre

Piquem la ceba, ho he fet a la picadora, el carbassó, els alls, el julivert i el bacallà, posem sal, pebre, un ou, mitja cullerada de llevat i 3 culleres de farina i ho barregem tot bé.
En una paella posem oli i quan estigui calent posem una quantitat una mica gran de tot el que habiamoss barrejat, deixem que qualli per una banda i li donem la volta.
He posat tots els ingredients en cru per que amb el temps just que es fan queda perfecte per notar el gust de tots els ingredients, queda perfecte.

Feliç setmana a tots i moltes gràcies per seguir-me.