diumenge, 9 d’abril de 2017

Carxofes al horn

S'acaba el temps de carxofes.
A casa les mengem gairebé cada dia, sobretot jo per que m'encanten.
L'altre dia vaig veure aquesta recepta en un anunci d'una coneguda marca de vegetals en conserva.
Feliç setmana a tots !!!!


Ingredients.

-Carxofes
-alls
-julivert
-pebre vermell picant 
-Pebre vermell dolç
-sal
-pebre
-pa ratllat



Netegem les carxofes, tallem la part superior i eliminem les fulles dures.
Les tallem per la meitat, i les posem a bullir amb aigua i sal fins que ens quedin toves.

Fem una picada amb els alls i el julivert i la barregem amb el pa ratllat, els pebres , i salpebrem.

Col·loquem les carxofes en una safata per forn, les empolvorem amb la barreja i ruixem amb l'oli d'oliva.
Introduïm al forn preescalfat a 180 graus, coem uns 10 minuts i ... anem a taula.