dilluns, 8 de maig de 2017

Carbassons farcits, sense carn












Faig una associació entre els carbassons petits i Venècia, si, si la ciutat!
I és que quan va anar de viatge  per Itàlia a Venècia vam descobrir una botiga petita, de barri, dificil amb tant turisme com tenen per aquells indrets.. i vam comprar uns carbassons petits que vam sopar aquella nit a la vora del llac Garda, i tinc aquesta imatge i aquest record.
Com ja us he comentat moltes vegades jo no menjo carn, així que quan vull menjar alguna cosa mes elaborada cuino coses com aquesta, carbassons farcits de xampiñones, ceba, porro i gratinats.

Ingredients.

-Carbassons
-Porro
-Ceba
-xampinyons
-Salsa de tomàquet
-formatge per gratinar
-sal
-pebre
-orenga
-oli d'oliva




Netegem i tallem per la meitat en horitzontal, els carbassons.
Amb un descoratjador de pomes  treurem gairebé tot l'interior, de manera que  deixarem buit per posar el farcit.
Els carbassons els posem a coure al vapor uns 10 minuts.
Piquem la ceba, el porro, els xampinyons i el carbassó.
En una paella posem oli i anem a sofregir tot.
Primer la ceba i el porro, després el carbassó i finalment els xampinyons, salpebrem.
Posem el farcit sobre dels carbassons, una mica de salsa de tomàquet, orenga i empolvorem amb formatge ratllat.
Gratinem.

Jo els he omplert amb el que tinc a casa, però podem omplir-los amb altres hortalisses o verdures.