dimarts, 2 de maig de 2017

Maduixots amb iogurt grec i nata







Bona tarda i feliç setmana a tothom!

És temps de maduixots i jo els compro dia si i dia també,Tot esperant les fruites d'estiu que són les que més ens agraden !! però es fan malbé ràpid, encara que us he de confessar que a casa hi ha pocs aliments, o cap, que es caduquin ..
El Dissabte de postres vaig fer aquests gotets amb una base preparada amb uns maduixots que estaven boníssims però que ja no eren tan bonics.
El comentari del meu fill gran va ser, estan boníssims, fes-ho mes sovint !!!

Les quantitats d'aquesta recepta són aproximades.

Ingredients
-500 grams de maduixots
-5 cullerades de sucre +3
-2 fulles de gelatina
-3 iogurts grecs
-nata muntada

Separem, aproximadament, la meitat dels maduixots.
Traiem la part de les fulles i una meitat la posem en un cassó amb dues cullerades d'aigua i el sucre a bullir.
Hidratem les fulles de gelatina en aigua freda.
Quan els maduixots estiguin tovets, uns 10 minuts, o menys, els triturem, calents i els afegim les fulles de gelatina.
Amb això fem una base en els nostres gotets.
Ho deixem refredar
La resta dels maduixots els tallem a trossets, podem deixar un per decorar cada gotet, i els barregem amb el iogurt i una mica de sucre, si us agrada bastant dolç si no no cal posar-li.

Posem sobre de la base de confitura de maduixots i ho decorem amb nata i un maduixot.

Podem fer-ho amb menys sucre,, o amb iogurt natural o desnatat, ,o sense nata.
I també podem fer-ho sense la gelatina.