divendres, 19 de maig de 2017

Truita de carbassó ceba i formatge


Quan és temporada de carbassons dels compro a quilos, no tinc remei, per que em sembla que és una verdura fantàstica, i es pot cuinar de moltes maneres.
Els podem fer en crema, en truita, farcits, arrebossats, en tempura, bullits, fins i tot crus.
Això em recorda que he de comprar aquells i aquelles trasto per fer-los amb forma d'espaguetis !!
En estudis realitzats amb aquest producte, s'ha demostrat que 100 grams de carbassó només aporten unes 23 calories, a més conté una molt bona quantitat de minerals i oligoelements, fòsfor, potassi, magnesi i calci.

Fer aquesta recepta fuetan fàcil com obrir la nevera i dir: que tinc ...???
Carbassons, ceba tendra, ous ... formatge.
Truita de carbassó amb formatge !!!


Ingredients.

-carbassons
-cebes
-ous
-formatge
-sal
-pebre

-oli d'oliva

Tallem els carbassons i les cebes tendres molt petits.
En una paella amb una mica d'oli fregim les cebes primer i després afegim els carbassons.
Deixem que es facin.
Retirem l'oli, ho barregem amb els ous batuts, sal i una mica de pebre
Posem oli en una paella per truites.
Posarem primer la meitat de la barreja per a la truita i deixarem que qualli una mica, posem el formatge a sobre i després l'altra limitada de la barreja per a la truita, i fem la truita com sempre.
 Acompanyada amb unes llesques de pa amb tomàquet la servim a taula, temperada, deliciosa!