divendres, 19 de maig de 2017

Pebrots farcits de truita de patata i ceba

Avui he tornat a fer aquesta recepta, me la va donar Loli que treballa a la cafeteria.
La vaig publicar el 2012 al principi de tenir aquest blog i he decidit actualitzar-la per que la veieu.
És molt fàcil i amb ingredients senzills.
Us desitjo un feliç cap de setmana a tots, a gaudir del temps lliure, del bon temps i de bona companyia, gràcies per entrar en aquest bloc.


Ingredients.

- pebrots italians verds
-ceba
- patates
- ous
-sal
-pebre
-oli d'oliva

Primer de tot treure la part de dalt dels pebrots i totes les llavors. Reservar.
Tallem la ceba i les patates, posem oli en una paella i fregim. 
Batem en un bol els ous, posem sal i pebre.
Quan ja tenim cuita la ceba i la patata escorrem i de seguida ho afegim als ous batuts, això ho hem de fer ràpid quan estigui molt calent per que és necessari que els ous amb l'escalfor de la patata i la ceba quedin una mica quallats , tipus truita, acabaran de cuallar al fregir-ho tot dins els pebrots.
Amb aquesta barreja omplim els pebrots i els fregim en una paella a foc no molt fort. 
Els pebrots han de quedar ben cuits,la pell queda fosca i es desenganxa.