dilluns, 8 de maig del 2017

Pastís de formatge amb nabius. Felicitats a totes les mares

Ja sabem que el dia de la mare és un invent comercial, però crec que en el fons ens agrada celebrar el nostre dia, que hauria de ser cada dia, i sobretot els agrada a les mares que són mes grans, les ara àvies.

Vaig una mica tard però felicito a totes les mares, mamis, mamitas, madrasses ... a les mares en majúscules.
I em felicito jo mateixa mare de 3 nens, mare per decisió pròpia, per amor, per sentiment, per vocació. Una mare que intenta ser dolça però ferma, justa però afectuosa i sobretot companya, guia i pilar per a ells.
Us estimo molt nois !! sigueu bons !!!


Avui toca pastís de formatge, el clàssic, el fàcil amb nabius.
Un pastís amb dificultat 0, o sota 0.

Ingredients

-300 grams de formatge cremós, tipus Philadelphia
-3 iogurts grecs
-125 grams de sucre
-4 ous
-2 cullerades de maizena
-ratlladura de pell de llimona
-nabius frescos o deshidratats.

Per a la base

-100 grams de galetes maria
-50 grams de mantega
-canyella en pols,
-.1 cullerada de sucre

Fem la base clàssica, triturant les galetes, jo les trituro amb el corró de cuina, un cop estan amb textura ben fina les barregem amb el sucre, una mica de canyella, si ens agrada, i la mantega fosa.
Fem una base en el nostre motlle.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 10 minuts.
Traiem del forn i deixem refredar una mica, mentre preparem el farcit.
Posem tots els ingredients del farcit junts, menys els nabius, i vam batre amb la batedora elèctrica, o la manual.
Arrebossem els nabius en farina, i els afegim.
Posem el farcit a sobre de la base de galeta i ho posem al forn 45 minuts a 180 graus.
Traiem del forn i deixem refredar, d'un dia per l'altre o almenys 8 o 10 hores.
Jo li he posat una cobertura feta amb maduixots frescos i platan, també podem posar melmelada o no posar res, sempre aquesta deliciosa.

Feliç setmana












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.