dilluns, 10 de setembre de 2012

Bombes de iogurt

Aquesta recepta l'he copiat d'un bloc, jo l'he fet amb quefir amb nabius, penso que també es pot fer amb iogurt grec, però he volgut ser fidel a la recepta i he utilitzat quefir (El quefir és un producte làctic fermentat acidoalcohòlic original de la Regió del Caucas) que he comprat al Súper de Corte Inglés, i que és barat, el mateix preu que un iogurt.


En aquesta ocasió l'he acompanyat amb melmelada de Préssec que tenia a la nevera, el podem acompanyar per xarop, per un coulis de maduixes ... etc, etc ....
Les porcions han de ser petites perquè és bastant dolça i consistent .

Ingredients

-125 ml de quefir
-50 ml de llet condensada
-125 ml de iogurt natural
-5 Fulles de gelatina, o 2 cullerades gelatina en pols
-Melmelada, xarop .. etc, per acompanyar ..


Primer posem a hidratar la gelatina en aigua freda.

En un bol barregem el quefir amb el iogurt i la llet condensada.
La gelatina, si és en fulls, la escorrem i amb un dit d'aigua molt calenta la desfem i incorporem a l'anterior barreja.
Ho barregem tot molt bé i ho posem en els motlles que vulguem a la nevera.Lo servim acompanyat del xarop, la melmelada, el coulis .. etc