dilluns, 17 de setembre de 2012

Clafoutis de poma i plàtan

El Clafoutis és una típic pastís frances que s'elabora al forn en un motlle amb cireres banyades en una massa líquida semblant a la dels creps, en aquesta ocasió he canviat les cireres per poma i plàtan i li posat un toc de canyella.

Ingredients.



-3 Pomes
-2 plàtans
-50 Grams de farina
-50 Grams de maizena
-50 Grams de mantega
-100 Grams de sucre
-4 ous
-150 ml de llet
-1 Pessic de canyella
-Sucre glas per decorar


Posem en un bol els ous i els batem molt bé juntament amb la llet i el sucre, anem afegint la farina i la maizena, la mantega fosa i la mica de canyella.

Ho posem en un motlle per al forn i col · loquem els trossos de patano i les pomes pelades i tallades en 2 o 4 trossos.
El posem al forn calent a 180 graus uns 30 minuts.
Quan traiem el pastís del forn ho deixem refredar una mica i empolvorem amb sucre glas.
La podem menjar freda o temperada.