dilluns, 10 de setembre de 2012

Fideus amb sèpia i calamar

Bé a això de cap manera m'atreveixo a dir fideuà, és massa senzill,. Aquesta recepta és bàsicament igual que la de l'Arròs amb Sèpia, només que en aquesta ocasió canviem l'arròs pels fideus, jo utilitzo els fins, primer els Torro en una paella o al forn, quedan molt bé, no s'enganxan.


Ingredients.
-1 Paquet de fideus fins
-pebrot vermell
-pebrot verd
-all
-tomàquet madur
-sèpia
-calamar
-brou de peix
-sal
-safrà

És molt senzill, posem en una paella els alls talladets i els pebrots, els deixem que es fregeixin bé i afegim el tomàquet que ho deixem fregir fins gairebé cremar ... sense cremar, clar, un cop el tinguem afegim la sèpia tallada a trossos petits, amb la seva salsa i el calamar també tallat, li donem unes voltes i de seguida ho tindrem fet.

El brou és ideal fer-ho a casa, jo quan faig congelo 2 o 3 litres i sempre el tinc, però si no amb un brick ens podem arreglar.

Els fideus els passem amb una mica d'oli per una paella a poc a poc que es vagin daurant, o es pot fer al forn.

Posem el brou a bullir afegim els fideus a la paella els donem unes voltes i de seguida li tirem el brou bullint sobre, rectifiquem de sal, afegim a safrà i en 5 minuts llest.