diumenge, 23 de setembre de 2012

Llom ibèric amb salsa d'ametlles



Aquesta recepta és una mica la barreja de dues receptes
S'ha de fer amb llom ibèric, és veritat que la diferència de preu és gran però el ibèric és més tendre amb el llom "normal" no queda bé.



Ingredients.

-10 talls de llom ibèric tallat gruixut
-1ceba
-50 Grams d'ametlles crues (senceres o laminades, però sense pell)
-1 Got de nata líquida 35% MG
-Sal
-Pebre
-oli d'oliva

Posem en una cassola oli i la ceba tallada, l'anem deixant que es faci.
Quan estigui a punt la retirem i posem les ametlles, les deixem fregir una mica, que no arribin pràcticament a agafar color.Una vegada estiguin les posem en un recipient juntament amb la ceba, la nata líquida, sal i pebre i la batem amb el batedor elèctric.
En una planxa o paella amb una mica d'oli passem el llom. El posem en una cassola i sobre la salsa, ho deixem coure uns 5 minuts.
Llest!