dissabte, 29 de juny de 2013

Poma amb masa tipus quesada



Una altra adaptació de una recepta de y sigo en la cocina
Aquesta és una espècie de quesada però li hem afegit poma.
El resultat és un dolç amb textura entre un púding i una quesada, amb les pomes ... delicios.y molt facil de fer.


Ingedientes.

-3 iogurts naturals o grecs
-4 pomes tipus Golden
-3 ous
-150 grams de sucre
-50 grams de maizena
-1 llimona
-Canyella
-mermelada



Tallem 2 de les pomes a làmines molt fines o les ratllem, ami m'agrada mes tallar-les fines.
Les altres dues les tallem per decorar, les ruixem totes amb suc de llimona i reservem.
Batem els ous i el sucre, i añadimosla maizena.
Afegim els iogurts, i les pomes ratllades.
Posem la barreja en un motlle greixat o amb el paper especial.
Per sobre li posem les pomes que havíem tallat per decorar i les espolvoremoscon sucre.
Inroducimos al forn calent uns 70 minuts.

Quan l'he tret del forn li he donat unes pinzellades amb una mica de melmelada d'albercoc.