dissabte, 12 d’octubre de 2013

Pastes Trencades d'ametlles



Per anar fent boca aquesta temporada de productes de tardor he preparat unes pastes trencades d'ametlla.
Tenen un gust igual que els panellets, de fet gairebé tot 
l’ingredient que porten és ametlla mòlta, i estan boníssims,.
Amb un cafè de bon matí abans de sortir de casa ja tinc energia per poder arribar a la feina.



Ingredients.


-300 grams de ametlla mòlta
-2 ous
-180 grams de sucre
-1 cullerada petita de llevat en pols
-70 grams de farina
-1 cullerada petita d’Aigua de tarongina
-Sucre glas
-Ratlladura de pell de llimona

Si no teniu aigua de tarongina no cal posar-li, amb la ratlladura de pell de llimona ja teniu un aroma perfecte.
Si no teniu sucre glacé podeu fer agafant una mica de sucre normal i batre-ho bé amb el batedor elèctric, o bé arrebossar-les en sucre normal.

Primer barrejarem la farina d'ametlla amb el sucre normal, el llevat i la farina, ho barregem bé.
Batem els ous amb l'aigua de tarongina i la pell de llimona i ho posem juntament amb la barreja anterior, ho anem movent amb una forquilla però ho acabem de barrejar amb les mans.
Fem unes boles, de la mida d'una nou i les arrebossem en sucre glacé.
Les col·loquem en una safata pel forn, com sempre ideal si fem servir el paper especial, llavors les aixafem una mica, que ens quedi, com unes galetes però molt gruixudes, fixeu-vos en la foto.
Les introduïm al forn calent a 180 graus uns 12-15 minuts.