dilluns, 21 d’octubre de 2013

Puding de poma (sense pa)

Moltes vegades dels productes mes senzills, mes simples surten les postres més bones.
I aquí us deixo un exemple, poma, llet, ous i sucre.
El resultat un púding suau, ideal per als que ens agrada les postres amb poma i per als que els agrada el flam de tota la vida.
No és una recepta arriscada així que no cal saber cuinar, si sabem pelar pomes, fer servir la batedora i encendre el forn ja estem llestes per preparar un deliciós púding de poma .. com diu Mary al seu bloc ... Posem dolços casolans en les nostres vides.
La recepta és del bloc Les receptes del Miquel

Ingredients.

-5 ous
-500 ml de llet
-3 pomes Golden
-canyella en pols
-100 grams de sucre+3 cullerades per el caramel.



Fem caramel, posem en sucre amb una mica d'aigua en una paella i deixem que es caramel·litzi.
Ho posem en un motlle i a continuació posem a sobre les pomes pelades i tallades molt fines en làmines.
En un bol batem la llet, el sucre, els ous, una mica de canyella, el podem batre amb el batedor elèctric o amb el manual.
Posem aquesta barreja sobre de les pomes i ho posem al forn calent, al bany Maria, a 180 graus durant  60-70 minuts.
Aquestes postres cal menjar-les fredes, així que millor fer-ho d'un dia per l'altre.