diumenge, 6 d’octubre de 2013

Pinxos de pollastre adobat amb verdures

A casa tenim un parell que fan dieta, així que moltes verdures, coses a la planxa, exercici ...
Per donar-li una mica de sabor i color a la planxa i perquè ens agradi als que no fem ahir vaig fer aquests pinxos de pollastre adobat amb verdures.
En aquest cas les verdures són carabassó tallat molt fi i xampinyons, el que tenia a la nevera, però aquí cal fer servir la imaginació, i les verdures que ens agradin, o tomàquets cherry ... per donar-li color i sabor.
El mateix amb l'adob, en aquesta recepta vaig fer un amb les espècies que ens agraden a tots a casa.

Ingredients.

-Pit de pollastre
-Espècies ( en aquesta recepta comí, curri, pebre, sal, all mòlt)
-Oli d'oliva
-Carbassó
-xampinyons


Per fer l'adob he barrejat oli d'oliva amb les espècies i la sal.
Tallem els pits de pollastre en trossos no molt grans, i els barregem molt bé amb l'adob, el deixem unes hores, minim 2, però ho podem fer d'un dia per l'altre, deixant a la nevera ben tapat que no ens quedi sec .
Tallem les verdures, en aquest cas el carbassó ho he laminat.
Col · loquem en uns pinxos de fusta trossos de carn i verdura i els fem a la planxa.