dilluns, 2 de març de 2015

Flam de pomes



Aquesta recepta l'he copiat del bloc Bufet de postres.
Flam i pomes, m'encanta !!!

Ingredients

-4 Pomes Golden.
-4 Ous.
-120 Gr. de sucre.
-100 Ml de llet.
-Pell llimona.
-1 Branca de canyella o vainilla
-aigua.


Pelem les pomes els traiem les llavor i la tallem a trossets, les posem en un cassó amb una mica d'aigua, 2 cullerades de sucre i en aquest cas els he posat pell de llimona i una branca de canyella
Es couen molt ràpid, quan ja les tinguem les colem i les deixem refredar.
En un bol barregem les pomes triturades, o aixafades amb una forquilla  ho batem amb els els ous la llet i la resta de sucre, unes 5 cullerades.
Si volem caramelitzar el motlle o flamera, ho fem i posem la barreja anterior sobre.
Ho hem de coure al bany maria al forn calent a 160 graus uns 45 minuts
Ideal per fer d'un dia per l'altre ja que per servir a taula ha d'estar fred..