diumenge, 22 de març de 2015

Muffins de cacao i xocolata blanca

Com m'emociono quan una recepta em surt bé.
Jo segueixo amb el meu repte de les magdalenes, mai m'han quedat bé, però a falta de magdalenes faig Muffins.
Aquests són exactament igual que els que he anat fent últimament, només tenen una petita diferència, que els poso cacau en la massa a i la cobertura és de xocolata blanca.
Sembla mentida que amb pocs ingredients i tan senzills puguem fer uns dolços tan bons.
I si..son fàcils de fer ..

Ingredients.

-150 grams de farina
-2 ous
-100 grams de pastanaga ratllada molt fina
-100 ml de oli d'oliva suau  
-80 grams de sucre moreno
-1 culleradeta de llevat en pols
-1 Culleradeta d'essència de vainilla 
-1/2 Culleradeta de bicarbonat
-1/2 Culleradeta de cacao pur en pols
-50 grams de xocolata blanca
-50 ml de nata liquida 35%


Batem bé el sucre i els ous, uns 5 minuts, millor si tenim una batedora elèctrica.
Sense deixar de batre afegim l'oli a poc a poc.
Seguim batent i afegim la farina amb el llevat i el bicarbonat tamisats, el cacao l'essència, i ja sense la batedora, amb una cullera mateix, la pastanaga.
Repartim la massa en els motlles, només cal omplir 3/4 parts perquè creixen bastant dins del forn.
Introduïm al forn calent a 175 graus com aquests eren molt petits han estat al forn uns 15 minuts i han quedat perfectes.

Desfem la xocolata blanca amb la nata calenta , i quan els Muffins son freds pinzellem, jo deixo que la xocolata agafi una mica de cos, que es refredi una mica, així és més fàcil.
Per decorar una mica de ametlla crocanti!