dilluns, 23 de març del 2015

Un pastís per l'Aniol, moltes felicitats!



La quantitat de carinyo i d'amor que hi ha en un pastís d'aniversari, oi?
És igual si el compres o si ho fas a casa.
Si el compres fet penses en la il·lusió que li dóna al que el rep, que l'agrada més, amb qui ho compartirà, les espelmes que li agradarien ... amb numeros o tantes espelmes com anys ... a partir de certa edat la cosa es complica ....
.si ho fas tu el mateix ... que l'hi faig? de xocolata? li agradarà si li poso nata?
Quan faig  un pastís d'aniversari sempre penso en la decoració, sobretot, i si us dic la veritat el resultat final mai és el que havia pensat al principi, em passa el mateix amb les disfresses, vaig imaginant i variant, improvisant!
Bé el d'avui també és molt especial ... és per el meu "petit", Aniol, que el dia 1 de Abril fa 10 anys, com tenen vacances a l'escola millor celebrar-ho dies abans, no volia fer-ho després perquè són dies de Mones de Pasqua i anem tots a "tope" de pastís i de xocolata.


Doncs com són dies de Mones i d'ous de xocolata se m'ha ocorregut la idea de fer ous de colors, amb diferents motlles i posar-los tots sobre d'un pa de pessic que va farcit de xocolata i melmelada de cirera ... anem a veure que passa ...
He preparat 3 bases, els ingredients que poso són per a una, és a dir..he fet el triple de tots els ingredients.

En una de les bases he posat cacau pur en pols, així ha quedat color xocolata, i en una altra una mica de colorant vermell, així fa un contrast de colors molt divertit, i una sense color.



Per a les bases

-150 grams de farina
-150 grams de sucre
-100 grams de mantega
-1/2 sobre de llevat en pols
-4 ous
-1 cullaredeta d'essència de galeta


 Per el farcit i la cobertura

-50 ml de nata 35%
-200 grams de xocolata 70%
- Melmelada de cireres
-Ous de xocolata

Preparem les bases. 
Batem els ous amb el sucre fins blanquejar, afegim la farina, el llevat, el cacao en pols, l'essència de vainilla i per últim la mantega fosa. 
Ho posem en un motlle i ho introduïm al forn calent a 170 graus uns 40 minuts.



La deixem refredar i la partim en 2.
Per al farcit he partit cadascuna de les bases en dos i li he posat una capa de melmelada de cireres, no gaire, i una altra capa igual que la cobertura xocolata 70% de cacau que he barrejat amb nata líquida.
La preparació és molt fàcil.

Posem a escalfar la nata i quan aquesta bullint la retirem del foc i li posem la xocolata trossejada, amb la mateixa calor es fon i ens queda perfecte.

Aniol, ets terrible, i ens fas enfadar molt.a l'escola ia casa, però també ets enginyós, llest, ràpid, t'agrada col·laborar en tots els treballs, fas unes reflexions molt interessants i vols que t'expliquin les coses, no t'agrada que t'enganyin ni et tractin com a un nen petit .... i jo t'estimo molt...to infinity amb beyond !!!

Un pastís amb tot el meu amor per el meu nen, 10 anys de felicitat!!!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.