dimarts, 2 de juny del 2015

Brownie cheese cake..rosa!!


Aquests dies, per als que els agrada el futbol i en concret el Barça són dies molt intensos ...
Futbol, futbol i més futbol.
A més amb la sort de poder assistir a l'estadi tant aqui com a Berlin, un somni per a un bon Cule !!
Be i dic això per que hi ha d'haver moments per a tot, per poder fer un sopar o un dinar en família, és important, son moments molt familairs i agradables.
Per acabar un dinar familiar res millor que unes postres originals, encara que també m'agrada fer algun pa de pessic per menjar un trosset al matí ..en general m'agrada fer dolços, per casa i per tothom!
Aquesta recepta ja l'havia elaborat però el colorant  ho habia posat al brownie,, com porta cacau no es veu gaire , a si que vaig decidir posar-li el meu colorant rosa Barbie al formatge ...i allà si que es va veure .... que bonic !!!




Ingredients.

Per el Brownie

-115 Grams de mantega
-100 Grams de farina
-120 Grams de sucre
-2 ous
-aroma de vainilla
-3 culleradetes de cacao pur
-sal



Per el Cheesecake

-250 grams de formatge cremós, tipus Philadelphia
-1 ou
-40 Grams de sucre
-Ratlladura de pell de llimona
-colorant vermell, o rosa intens (si el voleu tenyir)

Amb unes barilles, millor si són elèctriques, batem la mantega, que ha d'estar tova però de desfeta, amb el sucre. 
Li anem afegint els ous un a un, i l'aroma de vainilla. 
Li afegim el cacau, un pessic de sal. 
i per últim la farina tamisada. 
Posem aquesta barreja en un motlle, però reservem una petita part. 

Preparem el Chessecake.

Batem el formatge, si està a temperatura ambient es bat millor, amb l'ou, anem afegint el sucre i la ratlladura de pell de llimona, ho barregem bé. Si volem  afegir colorant ho posem en aquest punt. 
Seguim batent. 
Posem aquesta barreja sobre de l'anterior que havíem col · locat en el motlle. 
La part que havíem reservat de Brownie l'anem repartint a sobre i amb una forquilla, per exemple, la estenem per sobre, de manera que quedi com un dibuix abstracte. 
El introduïm al forn calent a 180 graus uns 40 minuts. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.