dilluns, 22 de juny de 2015

Pastís d'albercocs




Fantastica la fruita d'estiu per fer pastissets !!!! en aquesta ocasió el pastís era d'albercocs madurets i deliciosos !!
Aqui ja comença a fer molta calor, així que millor fer postres més frescos, amb fruites, i menys xocolata.
He escollit aquesta recepta entre mil que tinc preparades de fruites..no tindré prous mesos d'estiu per fer-les totes!!!!.... i també per que tenia ametlla mòlta i amb la calor em fa pena per que es pot espatllar, i per  una massa brisa que tenia a  la nevera que no sabia perquè l'anava a utilitzar ..
Aquesta recepta és del bloc FEM UN MOS.

Ingredients.

-1 Lamina de pasta brisa
-50 Grams d'ametlla mòlta
-30 Grams de farina
-120 Grams de sucre
-3 ous
-130 Ml de llet
-8/10 albercocs
-essència De vainilla o ratlladura de pell de llimona.


Posem la massa brisa en el motlle, que ens quedi ben repartida i també per les parets.
Batem bé la resta d'ingredients i posem la barreja a sobre de la massa brisa.
Pelem i traiem l'os als albercocs i els posem ben repartits sobre de la massa.

Introduïm al forn calent a 170 graus uns 35 minuts.
A part que queda deliciosa la veritat és que queda molt vistosa ..veritat?

La massa brisa perfectament la podem fer a casa per qual és molt fàcil i queda molt millor, però no cal menysprear les que venen fetes ja que ens facilita molt la recepta, d'una o altra forma us animo a cuinar postres a casa!