divendres, 26 de juny del 2015

frangipane amb peres

Aquesta recepta ja l'havia fet, la torno a posar, amb alguns canvis per si voleu encendre el forn, amb aquesta calor !!!
Sóc fan dels pastissos amb fruites i aquest personalment m'agrada molt.
Com porta ametlla mòlta és bastant intens, però la pera el suavitza.
Ho he portat a la feina i sembla que els ha agradat, encara que aquesta vegada havia competència per que també he portat un pa de pessic amb cobertura de crema de formatge ... el duel l'ha guanyat el pa de pessic amb cobertura...no se que dir!


(La massa de pasta de full que he posat és només un tros, molt, molt estirat, només perquè faci base.)




Ingredients.

-6 Peres Conference
-50 grams de sucre
-1 branca de canyella
-1 llimona
-1 Pasta de full
-100 grams de mantega
-80 grams de sucre
-100 grams de ametlla mòlta
-1 cullerada de Maizena
-2 ous
-Sal
-Sucre glaç
- sucre avainillat

Primer preparem un puré amb 3 peres.
Pelem les peres les tallem i les posem en una cassola amb una mica d’aigua, els 60 grams de sucre, pell de llimona i una branca de canyella, coem les peres fins que ens quedin toves.Un cop cuites retirem la pell de llimona la branca de canyella i les deixem refredar a sobre un escorredor, que perdin tot el líquid.
Posem la masa de full en un motlle per al forn i punxem tota la massa, perquè en coure no pugi.
Posem sobre la pera en aquesta ocasió no les he triturat, com estaven tallades a trossets he repartit bé a sobre de la massa de pasta de full.
, a continuació farem el frangipane; barregem la mantega, a temperatura ambient amb el sucre, una mica de sal, i ho batem tot, afegim els ous i per últim l'ametlla mòlta ,una mica de ratlladura de pell de llimona,i  sucre avainillat.

Aquesta barreja la posem damunt de les peres triturades que teníem a la base de pasta de full.
Pelem les altres tres peres, les tallem per la meitat, els traiem les llavors i els fem uns talls sense arribar a tallar del tot, les ruixem amb suc de llimona i les col·loquem damunt de la mescla anterior.
Introduïm al forn calent a 190 graus, uns 25 minuts.


Per finalitzar un cop sigui fred ho empolvorem amb sucre glaç.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.