divendres, 26 de juny del 2015

Pa de pessic de toffe amb cobertura de crema de formatge

A això si que se li pot dir estiu !!
Quina calor !! quina calor humitat fa a Barcelona!
M'encanta l'estiu però  segons avança en el temps i fa molta calor hem vaig atabalant i penso ja en la fresca, que no en el fred!

Si comenceu ja les vacances us desitjo que us divertiu molt, que passeu moments inoblidables, que descanseu molt i que torneu amb molta mes energia !!

Ami encara em queda un mes, aixi que no he pensat en les vacances, començaré fer plans a mitjans de mes, ja us explicaré!

Aquest és el pastís que va guanyar el duel al frangipane amb peres

La recepta de la crema de formatge és del blog Las salsas de la vida


Ingredients.

Per el pa de pessic

Ingredients.

-150 Grams de farina.
-150 Grams de sucre
-100 Grams de mantega
-4 ous
-1 Cullerada de llevat en pols
--1 Cullerada d'essència de toffe


Per a la crema de formatge

125 grams de mantega a temperatura ambient.
200 grams de sucre glas
225 grams de formatge crema (tipus Philadelphia)
1 culleradeta d'essència de vainilla



Preparem el pa de pessic

Posem en un recipient els ous i el sucreels batem fins que ens quido molt cremós
S'incorpora la farina i el llevat a poc a poc per evitar que es baixi la barrejai al final la mantega fosa , i l'essència
Es posa en un motlleuntat en mantega o amb el paper especial.
Ho fiquem al forn uns 30-40 minuts a 170 graus.

Com sempre és millor no treure el pa de pessic del forn un cop acabada la cocció, millor deixar-ho uns minuts dins amb el forn apagat que vagi perdent la temperatura a poc a poc, així ens quedarà més alt i esponjós.
Preparem la crema de Formatge

Posem el formatge en un bol i ho batem amb el estracte de vainilla, que ens quedi ben cremós.
Li afegim la mantega, a temperatura ambient, és a dir tova però no desfeta.
Batem i anem afegint el sucre a cullerades, fins que ens quedi una barreja molt cremosa i llisa.
Aquesta crema la fiquem a la nevera, veureu que quan està freda coje mes fermesa, ens anirà millor per decorar els nostres cup cakes o bescuit

Un cop tinguem el pa de pessic fred, i la crema també freda...farem el farcit i la decoració
Partim el pa de pessic en dues parts o en tres i estenem part de la crema.
També la posem per sobre, aqui cadascú el decora com més li agradi.

Com veureu jo he utilitzat la mànega pastissera, que encara no domino, ni crec que ho faci mai ... en fi ...









1 comentari:

  1. Sin duda buenisimo,tanto el toffe como la cobertura de queso,me encanta!!!
    Besets.

    ResponElimina

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.