dimarts, 23 de juny de 2015

Coca de llardons, Sant Joan 2015

La recepta de la coca de Llardons ja l'havia publicat altres vegades, però anem a recordar-la.
Com sempre podem fer la pasta de full a casa, que ens queda molt millor, però si no sou molt experts a la cuina o volem fer una coca mes ràpida el millor és comprar-la feta, fresca o congelada.

Ami, amb diferència, la que més m'agrada és la que venen congelada a La Sirena, és una opinió.

Per fer aquesta coca el que necesitem és un bon corró, per poder estirar bé la massa i aixafar els llardons!

Ingredients.

-2 Masses de pasta de full
-200 Grams de llardons
-50 Grams de sucre. aprox.
-Pinyons
-ou

Posem una pinyons una estoneta en aigua perquè quan els fiquem, al forn no es ressequin i ens quedin cremats

Estirem bé una de les masses, posem els llardons ben repartits i empolvorem amb sucre, la quantitat dependrà de si us agrada més o menys dolça.
Posem l'altra massa a sobre i al corró anem estirant amb força i donant copets.

Si volem la coca mes gruixuda el que hem de fer és doblegar-la , fins que ens quedi amb el gruix i la mesura que ens agrada.
Amb una forquilla marquem les vores i punxem tota la massa.pintem amb ou batut espolvorem amb sucre i posem els pinyons .

Feliç revetlla de Sant Joan!!!!