diumenge, 27 de març de 2016

Llet fregida .Leche frita



Feia molts anys que no cuinava aquesta recepta, i no recordava el deliciosa que és.
Millor no recordar per que no és precisament baixa en calories, però un Diumenge de Pasqua, fent mini-vacances bé s'ho mereix!



Del llibre: Biblioteca de oro de la cocina



Ingredients.

-500 ml de llet
-100 gams de farina + per arrebossar
-4 cullerades de sucre + per espolvorar
-1 cullerada de mantega
-1 ou
-Pell de llimona
-1 branca de canyella
-canyella en pols
-Oli d'oliva suau o de girasol



Posem en un cassó la farina, les quatre cullerades de sucre, i la mantega, el posem a escalfar, remenant, quan la farina ha agafat color, afegim la pell de llimona i la branqueta de canyella, ia continuació la llet, remenem molt ràpid que no es facin grumolls, una forma molt fàcil de fer-ho és amb la batedora elèctrica, amb compte de no batre ni la pell de llimona ni la branca de canyella!
Un cop la massa queda fina i espessa retirem del foc.
Retirem la llimona i la canyella i ho posem a sobre d'un plat, com jo volia que quedessin una mica gruixudes els he donat aquesta forma.
Un cop aquesta freda partim porcions i les arrebossem en farina i després en ou batut.
Fregim en oli calent.
Quan les traiem de l'oli les posem damunt d'un paper absorbent i empolvorem amb canyella i sucre.
DELICIOSA LLET FREGIDA !!!!!













Mireu el Lama, esta molt guapo, i és un gat super tranquil i molt afectuós.Rescatat del carrer per que algú el va abandonar.