dilluns, 7 de març de 2016

Pa de pessic amb poma, panses i plàtan



Aquesta ha estat una coca improvisada, amb una base que és la típica coca de iogurt, i la resta d'ingredients de productes que tenia a casa i que ens agraden.
El que més m'agrada és aquesta crosta que fa sobre pel sucre que li poso, contrasta amb el sucós que queda el pa de pessic, la barreja d'ingredients ha estat un èxit, fins i tot  la Clàudia ha menjat, això si, ha tret totes les passes !


Ingredientes

-1 iogurt
-1 mesura de iogurt d'oli d'oliva suau o girasol
-2 mesures de iogurt de sucre
-3 mesures de iogurt de farina de rebosteria
-4 ous
-sal
-1 cullaradeta d'essència de vainilla
-Panses sense llavors
-2 pomes Golden
-1 pàtan
-taronja confitada


Posem a hidratar les panses amb una mica de whisky o conyac.
Pelem i tallem a trossos les pomes i el plàtan.
Reservem.
Separem les clares dels ous i les muntem a punt de neu amb una mica de sal.
Barregem l'oli amb el sucre,el iogurt els rovells d'ou, la farina, l'essència de vainilla i ho batem tot molt bé, per últim, amb compte! incorporem les clares muntades a punt de neu i les panses que haurem escorregut i passat per farina.
Posem la massa en un motlle li posem els trossets de platan i poma i els trossets de taronja confitada, empolvorem amb sucre i ho posem al forn calent a 175 graus 45 minuts.
Un cop acabada la cocció ho deixem dins el forn apagat una estoneta, perquè no se'ns baixi de cop.