diumenge, 27 de març de 2016

Patates Hasselback amb baco i formatge



Avui hem tingut 2 menús a casa per menjar, es nota que he tingut un munt de dies de festa, i el que més m'agrada, si em quedo a casa, és cuinar.
He estat molt enfeinada fent mones de xocolata i redistribuint espais a casa, és una altra de les meves aficions.
Com avui es quedava la Clàudia a menjar he hagut de fer carn arrebossada i per acompanyar els he fet aquestes patates, no ha de ser un menú molt variat i complet, però és el que els agrada.
Ho compemsarem amb tota la verdura, els llegums i la poca carn que els deixo menjar durant la setmana.

Ingredients.


-Patates

-Sal
-Oli d'oliva
-Pebre
-bacó
-formatge ratllat 
-Romani, orenga

Netegem bé les patates i les tallem sense arribar a tallar-les del tot per la part inferior, simplement que quedin obertes, sal i una mica d'oli.
Les posem en una safata i les fiquem al forn calent a 200 graus uns 45-50 minuts.
Quan falten pocs minuts per acabar la cocció posem a sobre el bacó tallat molt petit i el formatge ratllat , empolvorem amb les herbes

Per servir com a primer plat o per acompanyar qualsevol segon de carn o peix.