diumenge, 7 d’abril de 2013

Cheesecake amb Nabius




A casa, i gairebé per unanimitat! han decidit que aquest és el millor pastís de formatge que he fet fins ara, jo no ho tinc tan clar, m'ha agradat molt, no sabria decidir-me per un.
La recepta original no porta nabius ni panses, però com sempre li he volgut donar un toc personal així que li he posat uns nabius deshidratats que he comprat a Mercadona, li queden molt a aquest pastís.





Ingredients.


Per a la base


-1 Paquet de galetes Maria Daurada
-100 Grams de mantega
-2 Cullerades de sucre

Per al farcit

-450 grams de formatge tipus Philadelphia
-120 grams de sucre
-2 ous
-1 cullerada de farina
-90 ml de llet
-2 iogurts natural o grecs
-1 cullerada petita de vainilla liquida
-Si ens agrada el podem posar una mica de ratlladura de pell de llimona

Triturem les galetes, ben triturades que ens quedin pràcticament amb la textura del pa ratllat.

Li afegim la mantega fosa, i el sucre. Ho barregem tot molt bé i amb aquesta barreja folrem la base d'un motlle.
El introduïm al forn calent, a 180 graus, uns 5-7 minuts, no més perquè se'ns pot cremar.
El traiem del forn i ho reservem.
Preparem el farcit.
En un bol barregem el formatge i el sucre, ho batem bé fins que ens quedi una crema llisa, li afegim llavors la llet, els ous, un a un i batent, la vainilla, els iogurts i la vainilla i la ratlladura de llimona.
Posem tota aquesta barreja sobre de la base que haviem reservat i el posem al forn calent a 180 graus, una hora.
Aquest tipus de pastissos és ideal deixar-los reposar un mínim d'hores, ideal si ho fem d'un dia a un altre