diumenge, 21 d’abril de 2013

Pastissos d'aniversari




Per l'Alfons  Setembre 2012



Per l'Aniol Abril 2013




Per al Martí (cobertura de xocolata blanca)  Abril 2013






Per l'Alfonso (pastis de formatge i nata)  Novembre 2012



Per l'Ivan Gago ( técnica chekerboard cake) Abril 2013

 




Per mi ( formatge amb fruita fresca) Juliol 2013




Per l'Alfonso (Mousse de torró) Novembre 2013



Per la Cèlia Març 2014

Per l'Aniol (cobertura de mascarpone i nata) Abril 2014


                                       


Per al Martí Abril 2014





Per la María Juny 2014





Per l'Andreu, (el conserje de la feina) amb cobertura de vainilla ,Juliol 2014



Per mi ( Mousse amb cobertura  de Mango) Juliol 2014



                                                Per l'Alfons Setembre2014





                         
                                 Per l'Alfonso Novembre 2014 (Mousse de Mango)





                Per la Cristina Paez (farcit de Mascarpone i nata) Gener 2015



                  Per la Cèlia Març2015





                                 Per l'Aniol Abril 2015




                       Per al Martí Abril 2015





Aniversari de la Patricia Maig 2015 (Sacher)



Aniversari de la Cristina Capdevila Maig 2015 (Sacher)


Per la Clàudia, gravity cake, Agost 2015







Per la meva mare ,Agost 2015







Per l'Alfons, Setembre 2015




Per a l'Alfonso, Carrot cake Novembre 2015





Per la Pilar. Blundt cake de Nocilla. Gener 2016




Per a la Rosa Blanch. Farcit de Mascarpone, nata i xocolata.Gener 2016




Per l'Aniol. Pastís de formatge amb panses. Abril 2016



Per el Martí. Blundt cake de Nocilla. Abril 2016




Per el Martí, Pastís de plàtan amb cobertura Maig 2016










Per el meu aniversari, Juliol 2016. Carrot cake







Per a la Ingrid 6ºEP. Setembre 2016. Blundt cake de Nocilla




Per l'Alfonso. Novembre 2016. Blundt cake amb dolç de llet


Per l'Alfons Novembre 2016 Pastís de formatge amb dolç de llet









Per l'Agustín (company de clase del Martí) Febrer 2017 Blundt cake de dulce de leche






Per la Cèlia Març 2017 Sacher


Per l'Aniol Abril 2017 Drip cake




Per el Martí, Abril 2017 New York Cheesecake