dijous, 11 d’abril de 2013

Sigrons veganos




Aquesta recepta em va arribar per la pàgina del facebook.
L'original porta Coriandre picat un cop surten del forn, jo no l'hi he posat perquè amb la resta de condiments ja m'ha semblat suficient.
Han quedat un punt picants i forts de sabor, a casa els ha encantat.
Els cigrons els he cuit a casa, per facilitar la recepta la podem elaborar amb cigrons de pot ja cuits, però, sincemente, no quedaria igual.




Ingredients.


-Cigrons cuits
-Oli d'oliva
-Comino mòlt
-gingebre mòlt
-Pebre vermell picant
-Sal gruixuda
-coriandre.

Un cop tenim els cigrons cuits a casa, o de pot el posem en una safata que pugui anar al forn.
En un petit bol barregem l'oli, la sal, el jengebre, el Pebre i el comí, ruixem amb la barreja els cigrons i els posem al forn 20 minuts a 200 graus.
Quan ho treiem el forn li podem posar Coriandre picat.
El podem menjar com a acompanyament, barrejat amb Arròs, amb amanida, nosaltres l'hem menjat com acompanyament a una amanida de brots verds amb nous i pomes ....