diumenge, 7 d’abril de 2013

Pa de pessic de farina d'arròs






M' havien parlat molt de la farina d'arròs i tenia moltes ganes de fer algun pa de pessic per provar.

La veritat és que la diferència entre la farina de blat i la de arròs és notable, per descomptat, en textura i en sabor, però ens ha agradat molt.
Repetirem.
Per donar-li una mica de color he dividit la massa en dues a una li vaig posar essència de vainilla i l'altra una mica de xocolata 70% de cacau.


Ingredients.


-150 Grams de farina d'arròs
-4 ous
-150 Grams de sucre
-100 Grams de mantega
-1 / 2 sobre de llevat en pols
-essència de vainilla
-xocolata


Com en el bescuit tradicional barregem el sucre amb els ous, molt bé batuts, afegim la farina tamisada i el llevat i finalment la mantega fosa.

Si ho volem fer de dos colors, com aquest, dividim la massa en 2 parts a una li posem la xocolata i una altra la vainilla.
Col · loquem en un motlle primer una massa ia sobre l'altra.
Introduïm al forn calent a 170 graus uns 45 minuts