dimarts, 11 de març de 2014

Cassola de cigrons, carbassa i mongetes




Aquesta recepta és del bloc de la Dolorss.
Com sempre m'agrada fer he cuit els cigrons, de la varietat Sauco a casa, crec que els cuit a casa tenen molt més bon gust, com triguen molt a coure sempre faig més quantitat i així després tenim un altre primer plat, per al dia següent, barrejats amb espinacs, o sols passats per la
Sa i barat.
En una cassola posem una mica d'oli i afegim la ceba picada, quan aquest ben cuita, transparent afegirem el tomàquet fregit, els cigrons, les patates trossejades i la carbassa a daus petits.

Afegim el brou de verdures, deixem coure uns 20 minuts.
Finalment afegim les mongetes verdes trossejades i cuinem uns 20 minuts més.



Ingredients:

-200 grams de mongetes verdes
-200 grams de cigrons cuits
-200 grams de carbassa pelada 

-1 ceba
 -2 cullerades de tomàquet fregit
-Brou de coure els cigrons (si són de pot farem servir brou de verdures)
-sal
-oli d'oliva

Com sempre m'agrada fer he cuit els cigrons, de la varietat Sauco a casa, crec que els cuitS a casa tenen molt més bon gust, com triguen molt a coure sempre faig més quantitat i així després tenim un altre primer plat, per l'endemà, barrejats amb espinacs, o sols passats per la paella, un plat molt sa i barat.
En una olla posem una mica d'oli i afegim la ceba picada, quan aquest ben cuita, transparent afegirem el tomàquet fregit, els cigrons,  i la carbassa a daus petits.

Afegim caldo de bullir els cigrons o  brou de verdures, deixem coure uns 20 minuts.
Finalment afegim les mongetes verdes trossejades i cuinem uns 20 minuts més.
LLest per servir a taula.