dilluns, 17 de març de 2014

Happy Birthday teacher.Pastis d'aniversari

Tenia moltes ganes de fer un pastís per a un aniversari.
Aquest és una mica la barreja de diverses receptes i al final el resultat ha estat això.
No ha tingut cap dificultat però té diverses passes per poder elaborar els melindros, i els 2 bescuits i després muntar el pastís.
M'ha encantat fer-ho per a una persona a que a casa estimem  molt, la professora d'anglès de l'escola dels meus fills, gràcies per tot Cèlia.



 Per els Melindros


-75 grams de sucre
-3 ous
-75 grams de farina
-1 cullerada de llevat
-sucre llustre

Separem els rovells de ou de les clares.
Batem els rovells amb el sucre fins que ens quedi una massa blanquinosa i escumosa, afegim la farina i el llevat.
Batem els clares a punt de neu i les incorporem a la resta.
El posem en una màniga pastissera i fem unes tires sobre del paper de forn, que no es toquin unes amb altres per que al forn creixen.
Empolvorem amb sucre llustre

Ho posem al forn calent a 200 graus uns 7-8 minuts


Per el pa de pessic

-150 Grams de farina.
-150 Grams de sucre
-100 Grams de mantega
-4 ous
-1 Cullerada de llevat en pols

Primer barregem els ous amb el sucre, han de quedar molt, molt batuts.
Anem afegint, a continuació la farina i el llevat, i per últim la mantega fosa, en aquest pas és quan jo li he afegit una mica de xocolata que he fos junt amb la mantega al microones per donar-li color.

L' introduïm al forn calent, un altre dels trucs perquè ens quedi perfecte és tenir el forn calent a 200 graus, i quan introduïm el pa de pessic baixar a 170 graus, ho deixem coure 25 minuts.

Quan apaguem el forn és millor no treure el pa de pessic de seguida, deixem la porta oberta uns minuts amb el pa de pessic dins, així encara tindrem mes garantia que no se'ns baixarà i ens quedarà fantàstic.


Per a la cobertura

-200 grams de xocolata de cobertura
-50 ml de nata liquida 35%
-encenalls de xocolata blanca


Fem uns melindros, amb la quantitat que he posat surten bastants, però com es conserven uns dies a casa estaven contents.
La quantitats del pa de pessic a per un, en aquesta ocasió la recepta porta dos.
A un li he posat cacau en pols, per donar-li sabor i color de xocolata i l'altre només una mica d'aroma de vainilla, també val una mica de sucre avainillat.
He tallat els bescuits en dos i enmig he posat una capa de xocolata desfeta al bany maria amb nata liquida 35%.
Per enganxar els melindros al voltant dels bescuits també he utilitzat la xocolata.
A sobre li he posat una cobertura de xocolata i al final encenalls de xocolata blanca.