dijous, 6 de març de 2014

Pa de pessic de Natilles

L'altre dia Mary del bloc Cuchillito y tenedor,ens proposava un pa de pessic  de Natilles ... uhmmm! 
Tot el que fa Mary surt fantàstic, a més com la presentació de les seves receptes i les fotos estan fetes amb una elegància i un gust exquisit donen ganes de posar-te a  fer les seves receptes ja. 
No cal dir que a casa literalment el pa de pessic va "volar" ara ho veig ... i ara ja no ho veig ... boníssim amb un cafè ... ole la meva nespresso!


INGREDIENTS


-200 gde farina de rebosteria
-4 ous
-1 sobre de pols per fer Natilles
-150 ml. de llet
-150 grams de sucre
-vainilla líquida
-100 ml. d'oli d'oliva suau
-Sobre de llevat en pols  
-Sucre glas per decorar


Batem els ous juntament amb el sucre fins que es vegin  esponjosos amb la batedora Eléctrica queda molt millor.
Afegim la vainilla líquida i l'oli poc a poc, sense deixar de batre.. Seguim batent. 
Escalfem una mica al microones la llet i després dissolem el sobre de Natilles, seguim batem.
Tamisem la farina juntament amb el llevat
Afegim a la barreja d'ous el sobre de crema dissoltes en llet, alternant-la amb la barreja de farina.

Aboquem la massa en un motlle, ideal si tenim paper de forn. 
Fiquem al forn calent a 180 graus uns 35 minuts.
Ho podem decorar amb sucre glast.