dilluns, 17 de març de 2014

Orades al forn amb patates i tomàquets

El peix fet al forn la veritat és que és, molt fàcil i sempre queda bé.
Cal anar amb compte amb el temps de cocció perquè si aquesta molt fet es resseca molt i perd tot el seu sabor.
Si per exemple li posem patates és millor posar primer una mica les patates i quan estiguin gairebé fetes posem llavors el peix.
n aquest cas he posat unes daurades amb patates i tomàquets al forn.
Ja he comentat altres vegades que a casa són "al · lèrgics" a les espines, van protestar una mica, però poc perquè els va agradar la recepta ... i és que no n'hi ha per tant!!

Ingredients.

-Daurades o Orades
-Patates
-Tomàquets madurs
-Sal
-Oli d'oliva
-vi blanc
-farigola
- Pebre

Tallem les patates a làmines una mica gruixudes i els tomàquets a trossos, els posem en una safata gran per forn, els empolvorem amb la sal, el pebre i la farigola, els ruixem amb oli i els introduïm al forn calent a 200 graus uns 20 minuts.
Traiem la safata del forn i posem les orades salades i afegim una mica de vi blanc, el tornem a introduir al forn uns 15 minuts més.
A punt per servir.