dilluns, 6 de juliol del 2015

Coca de brioix amb xocolata




Estic molt pesada amb el tema coques de brioix, ho reconec ... podia posar-hi un parèntesi en el títol del meu bloc .."a la recerca de la coca perfecta".
Aquest cop vaig fer una massa bàsica i la vaig omplir de Nocilla, que bonics els gots de la nova col.lecció dels Minions!!!, ja estic una altra vegada enganxada a una col·lecció de gots decorats ..és que m'agraden molt !!!

Aquesta la vaig fer per regalar, per a casa, per a les infermeres guapes i per a tots per que està bonissima !!!



Per a  la massa mare.

-100 Grams de farina
-100 cc de llet
-30 grams de levat fresc.


Per fer la Coca.

-200 Grams de farina
-60 Grams de sucre
-25 Cc de llet
-1 ou
-40 Grams de mantega
-Ratlladura de pell de llimona
-1 Mica de sal

-1 ou per pintar la coca.
-Nocilla o Nutella, o crema de cacao
-Ametlles llaminades
- sucre glas

Primer prepararem la massa mare, barrejant els tres ingredients, la farina, el llevat i la llet,la tapem i la deixarem reposar tota la nit o unes 12 hores, a temperatura ambient, no ficar a la nevera!!.
Per fer la coca.
Barregem tots els ingredients i la massa mare.

Ideal si ho pastem amb una maquina, per senzilla que sigui, com la meva, almenys 10 minuts, si ho fem manual el procés és més pesat, necessitarem als menys 15 minuts.

Posar un paper per al forn i col · locar  la meitat de la massa amb la forma de la coca, amb el gruix que vulguem, li posem la nocilla,i l'altre meitat de massa a sobre, ben estirada la decorem amb les ametlles o encenalls de xocolata, i la deixem reposar una hora, més o menys, creix bastant.
La pintem amb ou batut.
La posem al forn calent, 180 Graus, més o menys uns 25 minuts, ja veureu que agafa color.


Quan esta freda, per decorar-la, i també ens va bé perquè la massa no és molt dolça, la empolvorem amb sucre glas






2 comentaris:

  1. la coca de briox ya por si sola esta ya buena y si encima le pones chocolate, no veas lo buena que es así.
    Buen finde
    Bss

    ResponElimina

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.