dilluns, 26 de juny de 2017

Coca amb cobertura de massapà

Amb aquesta coca acabo ja la temporada de coques de revetlla, i no és per que no ens agradin però tinc un munt de receptes pendents, i la llista cada dia es fa més i més llarga.
Aquesta m'ha agradat especialment perquè el massapà per sobre li dóna un sabor i una textura deliciosa.
Us desitjo que passeu una feliç setmana !!



Ingredients

Per a  la massa mare.

-100 Grams de farina
-100 cc de llet
-30 grams de levat fresc
.


Per fer la Coca.

-200 Grams de farina
-60 Grams de sucre
-25 Cc de llet
-1 ou
-40 Grams de mantega
-Ratlladura de pell de llimona
-1 Mica de sal

-2 cullaradetas d'aigua de tarongina
-1 ou per pintar la coca.
-grante d'atmetlla
-fruita confitada


Per cobrir la coca

-3 Cullerades soperes d'ametlla mòlta
-3 Cullerades sopera de sucre
- ratlladura de pell de llimona
-1 Clara d'ou




Primer prepararem la massa mare, barrejant els tres ingredients, la farina, el llevat i la llet,la tapem i la deixarem reposar tota la nit o unes 12 hores, a temperatura ambient, no ficar a la nevera!!.


Posem el granet d'ametlla en remull uns minuts, perquè no se'ns cremi al forn.


Preparem un Massapà amb el sucre i l'ametlla mòlta, la ratlladura de pell de llimona i li anem afegint la clara d'ou batut.


Per fer la coca.


Barregem tots els ingredients i la massa mare.

Ho pasten uns 15 minuts amb la màquina amb el ganxo.


Posem un paper per al forn i col · locar   la massa amb la forma de la coca, amb el gruix que vulguem, ben estirada heu de saber que creixerà molt ja que farem un segon repòs., posem per sobre el massapà,i decorem amb l'ametlla, i la fruita, 
lDeixem reposar una hora, més o menys
La pintem amb ou batut i ja la fiquem al forn calent, 180 Graus, 25 minuts, ja veureu que agafa color.