dilluns, 5 de juny de 2017

Coca d'en trempó


Aquesta recepta la vaig veure al blog La Rosquilla de tia Laura
Tot d'una em van venir records d'una vegada que vaig estar a Mallorca i vam menjar aquesta coca,

Ingredients

-400 grams de farina fluixa
-75 ml d'aigua
-75 ml d'oli d'oliva suau
-1 culleradeta de sucre
-1 ou
-1 culleradeta de llevat en pols per a pa
-sal

-Tomàquets madurs
-Pebrot vermell
-pebrot verd
-ceba tendre
-oli d'oliva
-sal
-pebre

Tallem petit els tomàquets, les cebes i els pebrots,i ho amanim amb oli, pebre i sal i deixem una bona estona perquè agafi el regust tot junt.
Mentre prepararem la base i encendrem el forn.


Us recomano no posar tota la farina de cop, deixar una mica a part i si cal l'anem afegint, depèn de la humitat que tingui hem de posar més o menys , aproximadament la quantitat que posa a la recepta.

Batem l'oli amb l'ou, molt batut, anem afegin la farina i el llevat.,afegim l'aigua el sucre i una mica de sal.
Estirem bé la massa, ha de quedar fina, a sobre d'un paper per coure i el posem en una safata per forn.
A sobre posem les verdures, el trempó,ben repartides

Introduïm al forn calent a 180 graus uns 40 minuts.