dilluns, 12 de juny del 2017

Rotllos de xocolata

Inspirada pels rotllos de canyella decidir fer aquests de chocolate.la veritat és que encara que faci calor no em fa res de mandra encendre el forn !!!



Us he de comentar que vaig posar poca nocilla, crec que necessitava mes, no volia fer-los molt pesats o massa farcits, però potser necessitaven una mica més de xocolata.




Per a la massa


-325 grams de farina fluixa
-4 grams de llevat sec de forner
-75 ml de llet
-40 grams de mantega
-40 grams de sucre
-sal
-2 ous.


Per al farcit


-50 grams de sucre moreno
-25 grams de mantega
-100 grams de nocilla


-Nata liquida per pintar
-Ametlles llaminades




Remullem les ametlles en aigua.

Barregem la farina amb el llevat, d'altra banda , el sucrei una mica de sal.
En una tassa posem la llet amb la mantega, posem uns segons al microones que es desfaci la mantega   ho cal que bulli, ho deixem que es refredi una mica.
 En un bol per amassar barregem tot, primer posarem una mica de farina, la llet,els ous d'un en un, i mes farina ho anem pastant amb la màquina oa mà, cal anar pastant fins que la massa no queda enganxosa, ha de quedar una massa llisa que no s'enganxi a les mans.
Deixem la massa reposant en un bol tapada amb un film, unes dues hores, més o menys o fins que veiem dobla el seu volum.

Preparem el farcit.

Tallem la mantega, que ha d'estar freda, a trossets petits, i la barregem amb el sucre moreno i una mica de canyella, ho estenem bé per sobre d ela massa i després estenem una capa de nocilla.

Enrotllem la massa i tallem porcions que anirem posant en una safata de forn folrada amb paper especial, que estiguin una al costat d'una altra però sense tocar-se ja que deixarem que facin un segon repòs i creixeran abans de ficar-los al forn

I ara un altre vegada a reposar cobert amb paper film, unes dues hores.
Passat aquest segon temps de repòs pintem amb nata liquida, afegim les ametlles i ho posem al forn calent a 180 graus uns 25 minuts.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.