diumenge, 25 de juny de 2017

Coca de llardons

Ja ha quedat enrere la Revetlla de Sant Joan, però anem a recordar la recepta de la coca de llardons.

Ingredients.

- Pasta de full
-Llardons
- Sucre
-Pinyons
-Ou

Posem una pinyons una estoneta en aigua perquè quan els fiquem, al forn no es ressequin i ens quedin cremats

Estirem bé la pasta de full posem els llardons ben repartits, en una part de la masa i empolvorem amb sucre, la quantitat dependrà de si us agrada més o menys dolça.
Doblem la masa  i amb corró anem estirant amb força i donant copets.

Si volem la coca mes gruixuda el que hem de fer és doblegar-la , fins que ens quedi amb el gruix i la mesura que ens agrada.
Amb una forquilla marquem les vores i punxem tota la massa.pintem amb ou batut espolvorem amb sucre i posem els pinyons .

En aquesta ocasió l'he fet amb només una massa de pasta de full, que he doblat i estirat bé amb el corró, perquè quedés ben fina.

Podem també posar una massa de pasta de full, llardons sucre i una altra massa sobre si ens agrada més gruixuda, de qualsevol de les dues formes ens quedarà deliciosa.