dimarts, 13 de juny de 2017

Sèmola de blat amb verdures .cuscús



Aquest plat crec que no li puc dir Cuscús per que és així com es diu a la recepta feta amb la sèmola de blat cuinat amb cigrons i carn vermella, i no tinc clar si només a la sèmola se l'anomena cuscús.
Com tenia espàrrecs a casa i xampinyons es va acudir fer un plat saludable i sense carn, dels que m'agraden.
Vaig muntar una mica el plat per a la foto, però ens ho vam menjar tot barrejat.

Ingrediens

-Sèmola de blat. Cuscùs
-Pebrot ver
-pebrot vermell
-carbassó
-xampinyons
-ceba
-espàrregs
-Sal
-Pebre
-oli d'oliva
-Caldo de verdures o aigua

Tallem Totes els verdures en trossos petits.
En una paella amb oli les anem a sofregir, començant per les que costen més i acabant amb les que es fan més ràpid.
Posem sal i pebre.
Escalfem el brou o l'aigua, si és aigua posem una mica de sal, quan comenci a bullir separem del foc, afegim la sèmola, una mica d'oli remenem, i tapem 5 minuts.
A punt!
És molt fàcil fer plats com aquest, mentre fem les verdures hidratem ela sèmola i en 15 minuts tenim un plat saludable, econòmic i deliciós.