dimecres, 14 de juny de 2017

Patates amb màscara

Avui no m'he complicat gens amb la recepta, patates botifarra negra i no gaire mes.

No em moltesta per res posar-me a treballar a la cuina, per molta calor que faci, m'ho passo bé, però si repeteixo les receptes m'avorreix, moltes vegades ho faig per comoditat, sobretot els dies de cada dia, i pensant en el que més els agrada i que sigui fàcil d'escalfar al migdia, pasta gratinada, llegums, verdura, plats sencills i plats saludables.

Avui, no  se com anat, ha arribat ami aquesta recepta i crec que mai l'havia fet, tot i que si havia sentit parlar d'ella.

Segur que els agradarà.

El primer plat serà verdura.


Ingredients

-1 kilo de patates 
-1 botifarra negra
- 2 grans d'all
-oli d'oliva
-sal
-pebre

Netegem  les patates i les posem a bullir amb la pell i una mica de sal.
Un cop bullides les patates les pelem, i tallem a trossos.
En una paella posem una mica d'oli i passem els alls picats, quan comencin a agafar color afegirem la botifarra sense pell i tallada a trossos petits.
Afegim les patates i ho aixafem tot junt, afegim una mica de sal i pebre.

Cuideu-vos molt i no passeu molta calor !!!